HB11 - Șapcă reflectorizantă / Portwest / Șepci, căciuli, bonete, capeline
CV03 - Coroană răcire cu guler / Portwest / Accesorii, diverse protecția capului
PS61 - Cască de protecție / Portwest / Căști de lucru și uz general

PS61 - Cască de protecție

2290 lei 2544 lei
Capison / Velilla / Accesorii, diverse îmbrăcăminte

Capison

5096 lei

Protecția capului este esențială pentru siguranța dvs. în orice domeniu de activitate. În magazinul nostru online, găsiți o gamă completă de produse de protecție a capului, care vă vor proteja împotriva pericolelor din mediul de lucru.

În categoria noastră de căști de lucru și uz general, veți găsi o varietate de modele, care sunt potrivite pentru diverse domenii de activitate, inclusiv construcții, industria alimentară și servicii. Aceste căști sunt proiectate pentru a vă proteja capul împotriva impactului, a căderilor și a zgomotelor puternice.

Dacă lucrați la înălțime sau în medii periculoase, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unei căști de protecție pentru alpinism utilitar. Aceste căști sunt proiectate pentru a vă proteja capul împotriva căderilor și a impactului, dar sunt și dotate cu accesorii suplimentare, cum ar fi lampi frontale sau viziere de protecție, pentru a vă oferi un plus de siguranță în medii dificile.

În plus față de căști, vă oferim și alte produse de protecție a capului, cum ar fi șepci, căciuli, bonete și capeline, care vă vor proteja împotriva vremii sau vă vor oferi o protecție suplimentară împotriva impactului.

Nu uitați să verificați și categoria noastră de accesorii diverse pentru protecția capului, unde veți găsi produse suplimentare pentru protejarea capului și a urechilor.Navigați prin categoría noastră de protecție a capului acum și alegeți produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. de protecție.