Pantofi de protecție AERATOR S1P SRC / U-Power / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Pantofi de protecție PANAMA S1P SRA / VM Footwear / Încălțăminte sport de protecție, casual și timp liber
Sandale de protecție PONZA S1P SRC / Exena / Sandale de protecție, saboți de lucru, galoși din PVC
Pantofi de protecție MAKO S1P SRC / Giasco / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Pantofi de protecție MYKONOS S1P SRC / Giasco / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Pantofi de protecție LIPARI S1P SRC / Giasco / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Bocanci de protecție DESERT S1P SRC / Safety Jogger / Bocanci de protecție și ghete de lucru
Sandale de protecție LARIMAR S1P SRC / Cover Guard / Sandale de protecție, saboți de lucru, galoși din PVC
Pantofi outdoor PHILADELPHIA BOA / VM Footwear / Încălțăminte sport de protecție, casual și timp liber

Pantofi outdoor PHILADELPHIA BOA

48784 lei 53026 lei

Încălțămintea de protecție este esențială pentru a proteja picioarele împotriva riscurilor la locul de muncă sau în alte medii periculoase. Sunt diferite tipuri de încălțăminte în funcție de protecția oferită, cu protecție pentru degete, protecție contra frigului sau a lichidelor, protecșie la alunecare, protecție anti-perforare, protecție împotriva șocurilor, etc. În general, există cinci niveluri diferite de protecție, identificate prin codurile S1, S1P, S2, S3, S4 și S5.

S1: Încălțăminte cu protecție pentru degete. Aceasta este o încălțăminte de bază, care oferă protecție împotriva compresiei de la căderi sau impacturi ușoare. Acest tip de încălțăminte nu are protecție împotriva perforării sau a contactului cu produselor chimice.

S1P: Încălțăminte cu protecție pentru degete și anti-perforare. În plus față de protecția pentru degete, încălțămintea S1P are o talpă anti-perforare, care protejează piciorul de obiecte ascuțite sau perforante, cum ar fi cuie, sârme sau sticlă.

S2: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. În plus față de protecția pentru degete, încălțămintea S2 are o suprafață rezistentă la apă și o capacitate de absorbție a șocurilor, care oferă protecție împotriva impactelor.

S3: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, anti-perforare, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. Aceasta este o încălțăminte completă, care oferă toate caracteristicile din S1P și S2, dar are, de asemenea, o talpă anti-perforare.

S4 și S5: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. Aceste două niveluri sunt similare cu S2, dar au o suprafață complet impermeabilă și nu necesită nicio ventilație. S5 are, de asemenea, o talpă anti-perforare, precum S3.

Este important să alegeți nivelul potrivit de protecție în funcție de riscurile specifice de la locul de muncă sau de activitățile desfășurate. Încălțămintea de siguranță trebuie să fie confortabilă și să se potrivească corect, pentru a maximiza eficacitatea și confortul.