Sandale de protecție LUCINA  S1 SRC / Sirin Safety / Sandale de protecție, saboți de lucru, galoși din PVC
Sandale de protecție DARA NEW S1 SRC / Sirin Safety / Sandale de protecție, saboți de lucru, galoși din PVC
Sandale de protecție BONO II S1 SRC / Cover Guard / Sandale de protecție, saboți de lucru, galoși din PVC
Pantofi de protecție DAKOTA S1 SRC / VM Footwear / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Sandale de protecție SPLIT S1 SRC / VM Footwear / Sandale de protecție, saboți de lucru, galoși din PVC
Pantofi de protecție IBIZA S1 SRA / VM Footwear / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Pantofi de protecție ROMA S1 SRC / VM Footwear / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru

Pantofi de protecție ROMA S1 SRC

21844 lei 23744 lei
Pantofi de protecție OHIO S1 SRC / VM Footwear / Încălțăminte sport de protecție, casual și timp liber

Pantofi de protecție OHIO S1 SRC

49246 lei 52389 lei
Pantofi de protecție CADMIO S1 SRC / Base / Încălțăminte albă

Încălțămintea de protecție este esențială pentru a proteja picioarele împotriva riscurilor la locul de muncă sau în alte medii periculoase. Sunt diferite tipuri de încălțăminte în funcție de protecția oferită, cu protecție pentru degete, protecție contra frigului sau a lichidelor, protecșie la alunecare, protecție anti-perforare, protecție împotriva șocurilor, etc. În general, există cinci niveluri diferite de protecție, identificate prin codurile S1, S1P, S2, S3, S4 și S5.

S1: Încălțăminte cu protecție pentru degete. Aceasta este o încălțăminte de bază, care oferă protecție împotriva compresiei de la căderi sau impacturi ușoare. Acest tip de încălțăminte nu are protecție împotriva perforării sau a contactului cu produselor chimice.

S1P: Încălțăminte cu protecție pentru degete și anti-perforare. În plus față de protecția pentru degete, încălțămintea S1P are o talpă anti-perforare, care protejează piciorul de obiecte ascuțite sau perforante, cum ar fi cuie, sârme sau sticlă.

S2: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. În plus față de protecția pentru degete, încălțămintea S2 are o suprafață rezistentă la apă și o capacitate de absorbție a șocurilor, care oferă protecție împotriva impactelor.

S3: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, anti-perforare, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. Aceasta este o încălțăminte completă, care oferă toate caracteristicile din S1P și S2, dar are, de asemenea, o talpă anti-perforare.

S4 și S5: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. Aceste două niveluri sunt similare cu S2, dar au o suprafață complet impermeabilă și nu necesită nicio ventilație. S5 are, de asemenea, o talpă anti-perforare, precum S3.

Este important să alegeți nivelul potrivit de protecție în funcție de riscurile specifice de la locul de muncă sau de activitățile desfășurate. Încălțămintea de siguranță trebuie să fie confortabilă și să se potrivească corect, pentru a maximiza eficacitatea și confortul.