Pantofi de protecție LITIO S2 SRC / Base / Încălțăminte albă
Pantofi de protecție KUMA S2 SRC / Base / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru

Pantofi de protecție KUMA S2 SRC

32691 lei 34412 lei
Pantofi de protecție CLORO S2 SRC / Base / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Ghete de protecție VANADIO S2 SRC / Base / Bocanci de protecție și ghete de lucru
Ghete de protecție CROMO S2 SRC / Base / Bocanci de protecție și ghete de lucru

Ghete de protecție CROMO S2 SRC

29966 lei 31544 lei
Pantofi de protecție A 280 ESD S2 / Atlas / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Ghete de protecție ARGO S2 SRC / Base / Bocanci de protecție și ghete de lucru

Ghete de protecție ARGO S2 SRC

25399 lei 26736 lei
Pantofi de protecție TX 48 S2 SRC / Atlas / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Pantofi de protecție GX 410 S2 SRC / Atlas / Pantofi de protecție, outdoor și de lucru
Ghete de protecție KUMA TOP S2 SRC / Base / Bocanci de protecție și ghete de lucru

Încălțămintea de protecție este esențială pentru a proteja picioarele împotriva riscurilor la locul de muncă sau în alte medii periculoase. Sunt diferite tipuri de încălțăminte în funcție de protecția oferită, cu protecție pentru degete, protecție contra frigului sau a lichidelor, protecșie la alunecare, protecție anti-perforare, protecție împotriva șocurilor, etc. În general, există cinci niveluri diferite de protecție, identificate prin codurile S1, S1P, S2, S3, S4 și S5.

S1: Încălțăminte cu protecție pentru degete. Aceasta este o încălțăminte de bază, care oferă protecție împotriva compresiei de la căderi sau impacturi ușoare. Acest tip de încălțăminte nu are protecție împotriva perforării sau a contactului cu produselor chimice.

S1P: Încălțăminte cu protecție pentru degete și anti-perforare. În plus față de protecția pentru degete, încălțămintea S1P are o talpă anti-perforare, care protejează piciorul de obiecte ascuțite sau perforante, cum ar fi cuie, sârme sau sticlă.

S2: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. În plus față de protecția pentru degete, încălțămintea S2 are o suprafață rezistentă la apă și o capacitate de absorbție a șocurilor, care oferă protecție împotriva impactelor.

S3: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, anti-perforare, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. Aceasta este o încălțăminte completă, care oferă toate caracteristicile din S1P și S2, dar are, de asemenea, o talpă anti-perforare.

S4 și S5: Încălțăminte de siguranță cu protecție pentru degete, rezistență la apă și absorbție a șocurilor. Aceste două niveluri sunt similare cu S2, dar au o suprafață complet impermeabilă și nu necesită nicio ventilație. S5 are, de asemenea, o talpă anti-perforare, precum S3.

Este important să alegeți nivelul potrivit de protecție în funcție de riscurile specifice de la locul de muncă sau de activitățile desfășurate. Încălțămintea de siguranță trebuie să fie confortabilă și să se potrivească corect, pentru a maximiza eficacitatea și confortul.