luni-vineri / 8:00-16:00
(+40) 745 626 331
Favorite Compară

Importator, distribuitor și comenzi online de produse VM Footwear în România

Încălțăminte de protecție, bocanci pentru pompieri și trupe de intervenție, încălțăminte de protecție de iarnă, ghete, cizme, pantofi, sandale, saboți, încălțăminte sport pentru alpinism, drumeții, ciclism, alergare și alte activități outdoor

Produse VM Footwear în România

VM Footwear este o companie din Cehia care se specializează în producția de încălțăminte de protecție și lucru, bocanci pentru pompieri și unități de intervenție încălțăminte de protecție de iarnă, încălțăminte modernă pentru diferite activități sportive și outdoor. Compania a fost fondată în 1991 și de atunci a crescut considerabil, devenind unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte din Europa.

Produsele VM Footwear sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru faptul că sunt realizate din materiale de înaltă calitate. Compania se concentrează în special pe producerea de încălțăminte pentru alpinism, drumeții, ciclism, alergare și alte activități outdoor. Materialele folosite pentru produsele VM Footwear sunt de cea mai bună calitate, acestea fiind selectate cu atenție pentru a asigura rezistența, confortul și durabilitatea necesare în activitățile sportive și outdoor. Printre acestea se numără materiale precum pielea, cauciucul, poliamida și poliuretanul.

Un aspect important al companiei este faptul că se concentrează pe dezvoltarea continuă a produselor și înțelege importanța inovării. VM Footwear colaborează cu sportivi profesioniști și experți în domeniul încălțămintei, pentru a putea oferi produse care să răspundă nevoilor clienților.

VM Footwear a obținut o serie de certificări, care demonstrează calitatea produselor sale. Una dintre acestea este certificarea ISO 9001, care garantează că produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele de calitate internaționale. Alte certificări obținute de companie sunt CE (Conformitate Europeană) și TÜV (Asociația Germană pentru Tecnologie).

Producția încălțămintei VM Footwear se desfășoară în fabrica companiei din Cehia. Aceasta este dotată cu echipamente moderne și tehnologii avansate, care permit producția în serie a produselor de înaltă calitate. Compania se concentrează pe respectarea standardelor de mediu și pe respectarea drepturilor angajaților.

VM produce și o gamă de mănuși de protecție, mănuși de protecție din piele, mănuși de protecție din piele cu textil, mănuși de protecție pentru sudori. Acestea sunt proiectate pentru a oferi protecție împotriva accidentelor și a riscurilor specifice în diferite domenii de lucru, cum ar fi industria, construcțiile, transporturile și serviciile. Manusile de protectie VM sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu mâna, oferind suport și confort în timp ce se efectuează activitățile de lucru, au un design modern, care se potriveste cu stilul profesional și se potrivesc atat pentru barbati cat si pentru femei. Manusile de protectie VM sunt disponibile in diferite modele si culori, pentru a se potrivi cu nevoile si cerintele profesionale fiecarui client.

VM Footwear are o rețea de vânzări extinsă, care acoperă Europa, Asia și America de Nord. Produsele companiei sunt disponibile prin intermediul unui număr limitat de distribuitori autorizați și prin intermediul magazinelor online. Distribuția și vânzarea se desfășoară exclusiv prin parteneri comerciali regionali. Una dintre principalele viziuni ale companiei este de a aduce întotdeauna ceva nou, inedit, cu o valoare calitativă superioară față de ce există deja.

Grupul Safeo, importator și distribuitor de echipamente de lucru și protecție a muncii,  asigură importul și distribuția produselor VM Footwear pe piața din România. Prin relația directă cu producătorul, în calitate de reprezentant VM Footwear, ne străduim permanent să asiguram un stoc tampon in depozitele noastre, pentru a livra produsele VM Footwear în cel mai scurt timp și la cele mai bune prețuri. Chiar și produsele care nu se află în depozitele noastre pot fi livrate către clienți în maxim 10 zile. Reduceri substanțiale pentru cantități mai mari. Pentru comenzi online puteti accesa pagina cu toate produsele VM Footwear

Testați produsele VM Footwear și suntem convinși că vă veți atașa rapid de ele!

Adaugă review

Intră în contul tău pentru a adăuga un review.

Intră în cont
Adaugă produse favorite

Intră în contul tău pentru a adăuga produse favorite.

Intră în cont
Vezi retururi

Intră în contul tău pentru a vedea cererile de retur.

Intră în cont
Vezi comenzi

Intră în contul tău pentru a vedea toate comenzile.

Intră în cont
Care este ultimul status al unei comenzi?

Introdu numărul comenzii:

Verifică
 

Pentru mai multe detalii intră în cont