luni-vineri / 8:00-16:00
(+40) 745 626 331
Favorite Compară

Importator, distribuitor și magazin online produse Safety Jogger în România

Încălțăminte de protecție pentru construcții, bocanci, ghete, cizme, produse pentru HoReCa, pentru bucătari, ospătari sau chelneri, pantofi, sandale, saboți, încălțăminte sport de protecție, casual și timp liber, îmbrăcăminte, mănuși, căsti de protecție.

Produse Safety Jogger în România

SAFETY JOGGER este o companie cu o experiență de peste 20 ani în industria echipamentelor de protecție individuală și de siguranță în muncă (EPI). Compania se concentrează pe producția de încălțăminte de protecție, precum și alte echipamente de protecție pentru cap, ochi, mâini și picioare. Safety Jogger este dedicat să ofere produse de calitate, la prețuri accesibile, astfel încât fiecare angajat să poată beneficia de echipamente de siguranță dar și confortabile la locul de muncă.

Totul a început cu o mică fabrică de încâlțăminte în Belgia, numită “Cortina”, care în câțiva ani s-a transformat într-o afacere la nivel internațional, incluzând mai multe mărci. Safety Jogger a ajuns la performanța de a vinde anual peste 32 de milioane de perechi de încălțăminte în întreaga lume. Safety Jogger este recunoscut pentru calitatea produselor sale, fiabilitatea și durabilitatea acestora. Compania investește constant în cercetare și dezvoltare, pentru a oferi produse inovatoare și tehnologie avansată, pentru a ridica nivelul de siguranța angajaților și a reduce riscurile la locul de muncă.

Gama de produse Safety Jogger include o varietate mare de modele de încălțăminte de protecție, cum ar fi bocanci de protecție, cizme de siguranță, pantofi de protecție, sandale și saboți de lucru. Procesul de fabricare al produselor Safety Jogger este unul riguros, care respectă cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu normele europene și internaționale, astfel încât să se asigure că produsele sunt sigure și fiabile pentru utilizare. Toate produsele sunt fabricate din materiale de calitate și testate în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță.       
Safety Jogger este o companie dedicată să ofere produse de calitate, să respecte standardele de siguranță și să susțină angajații în a-și îndeplini activitățile în siguranță.  În plus, Safety Jogger se angajează să fie responsabil din punct de vedere social și să ia măsuri pentru a proteja mediul înconjurător prin utilizarea de materiale reciclabile și prin implementarea de procese de producție durabile.

Încălțămintea de protecție Safety Jogger este proiectată pentru a se potrivi nevoilor specifice din industria de construcții și este concepută pentru a oferi o bună protecție și confort în timpul utilizării. De exemplu, bocancii și cizmele de siguranță Safety Jogger sunt fabricate din piele de calitate, cu talpă antiderapantă și cu protectie antiperforare, cu sau fără bombeu de protecție, oferind o protecție maximă pentru picioarele utilizatorilor. În proporție mare, pantofii de protecție Safety Jogger sunt proiectați cu o talpă antiderapantă și cu o protecție antiperforare, ESD sau antistatici, oferind o protecție suplimentară. 

În același timp, Safety Jogger oferă o gamă de încălțăminte special concepută pentru angajații din industria HoReCa (Hoteluri, Restaurant, Cafenele), încălțăminte albă, medicală sau încălțăminte de protecție office și pentru manageri. Una dintre categoriile de încălțăminte Safety Jogger cele mai vândute pentru industria HoReCa sunt sandalele și saboții de lucru. Acestea sunt proiectate, în funcție de model, cu o talpă antiderapantă și cu o protecție antiperforare, cu sau fără bombeu. Safety Jogger oferă, de asemenea, opțiuni de încălțăminte pentru bucătari, cum ar fi pantofii de bucătărie cu o bună aderență pe solul umed, ceea ce este ideal pentru bucătarii care lucrează pe podele alunecoase. În plus, Safety Jogger oferă opțiuni de încălțăminte pentru chelneri și ospătari, cum ar fi pantofii de servire sau încălțămintea sport de protecție, cazual și timp liber.  Designul lor modern și confortabil se potriveste cu orice garderoba de lucru și sunt ideale pentru angajații din industria HoReCa care stau în picioare pentru perioade lungi de timp. 

Safety Jogger se concentrează pe vânzarea produselor sale prin intermediul distribuitorilor autorizați, astfel încât să poată oferi un serviciu de calitate clienților săi. Compania oferă asistență tehnică și informații complete despre produse prin intermediul echipei sale de experți, care sunt disponibili pentru a oferi asistență și suport continuu.

Grupul Safeo, importator și distribuitor de echipamente de lucru și protecție a muncii,  asigură importul și distribuția produselor Safety Jogger pe piața din România. Prin relația directă cu producătorul, în calitate de reprezentant Safety Jogger, ne străduim permanent să asiguram un stoc tampon in depozitele noastre, pentru a livra produsele Safefety Jogger în cel mai scurt timp și la cele mai bune prețuri. Chiar și produsele care nu se află în depozitele noastre pot fi livrate către clienții finali în maxim 10 zile. Reduceri substanțiale pentru cantități mai mari. Pentru comenzi online puteti accesa pagina cu toate produsele Safety Jogger


Încercați produsele Safety Jogger! Suntem convinși că vă veți îndrăgosti de ele!

Adaugă review

Intră în contul tău pentru a adăuga un review.

Intră în cont
Adaugă produse favorite

Intră în contul tău pentru a adăuga produse favorite.

Intră în cont
Vezi retururi

Intră în contul tău pentru a vedea cererile de retur.

Intră în cont
Vezi comenzi

Intră în contul tău pentru a vedea toate comenzile.

Intră în cont
Care este ultimul status al unei comenzi?

Introdu numărul comenzii:

Verifică
 

Pentru mai multe detalii intră în cont