luni-vineri / 8:00-16:00
(+40) 745 626 331
Favorite Compară

Importator, distribuitor și magazin online produse Giasco în România

Încălțăminte de protecție pentru construcții, bocanci, ghete, cizme, încălțăminte albă medicală, sandale, saboți, pentru industria alimentară, HoReCa, pantofi și bocanci de protecție pentru electricieni, bocanci sport și pentru drumeție

Produse Giasco în România

Giasco Safety Shoes este un brand italian cu o experiență de peste 50 de ani în producția de încălțăminte de protecție. Distribuite sub eticheta "Made in Italy", produsele de  încălțăminte Giasco se bucură recunoaștere și apreciere internațională, fiind printre produsele preferate ale utilizatorilor din peste 94 de țări. Compania se concentrează pe designul, fabricarea și distribuția de încălțăminte de protecție pentru diverse domenii de activitate, precum industrie, construcții, servicii, sport și multe altele.

Giasco acordă întotdeauna atenție eticii, designului, tehnologiei și inovației, lucrând activ pentru a garanta satisfacția completă a clientului. Calitatea produsului oferit, atenția extremă la detalii, eficiența și promptitudinea serviciilor poziționează astăzi compania Giasco printre liderii industriei.

Giasco oferă o gamă largă de încălțăminte de protecție, cum ar fi:

Materialele de calitate superioară utilizate la fabricarea produselor Giasco sunt durabile și rezistente, astfel încât să ofere protecție și siguranță în orice condiții. Toate produsele sunt testate și verificate în conformitate cu standardele europene și internaționale în vigoare, astfel încât să se asigure că oferă protecție adecvată pentru fiecare domeniu de activitate. Giasco Safety Shoes este de asemenea implicată în inovarea și dezvoltarea continuă a produselor sale, astfel încât să poată răspunde nevoilor pieței și să ofere soluții moderne și eficiente pentru protecția angajaților și colaboratorilor săi.

Giasco are o rețea globală de vânzări care acoperă o gamă largă de țări și regiuni, oferind accesibilitate și disponibilitate produselor sale de încălțăminte de protecție pentru clienții din întreaga lume. Compania colaborează cu distribuitori și parteneri locali pentru a oferi servicii excepționale și suport în toate zonele sale de vânzare. Echipa de vânzări a Giasco este formată din experți în încălțăminte de protecție care sunt pregătiți să răspundă la nevoile clienților și să ofere soluții personalizate pentru fiecare domeniu de activitate. Acest lucru ajută la creșterea satisfacției clienților și la îmbunătățirea experienței de cumpărare a produselor Giasco

Grupul Safeo, importator și distribuitor de echipamente de lucru și protecție a muncii,  asigură importul și distribuția produselor Giasco pe piața din România. Prin relația directă cu producătorul, în calitate de reprezentant Giasco, ne străduim permanent să asiguram un stoc tampon in depozitele noastre, pentru a livra produsele Giasco în cel mai scurt timp și la cele mai bune prețuri. Chiar și produsele care nu se află în depozitele noastre pot fi livrate către clienții finali în maxim 10 zile. Reduceri substanțiale pentru cantități mai mari. Pentru comenzi online puteti accesa pagina cu toate produsele Giasco.      

Comandați produsele italiene Giasco! Vă veți îndrăgosti de ele de la prima purtare!

Adaugă review

Intră în contul tău pentru a adăuga un review.

Intră în cont
Adaugă produse favorite

Intră în contul tău pentru a adăuga produse favorite.

Intră în cont
Vezi retururi

Intră în contul tău pentru a vedea cererile de retur.

Intră în cont
Vezi comenzi

Intră în contul tău pentru a vedea toate comenzile.

Intră în cont
Care este ultimul status al unei comenzi?

Introdu numărul comenzii:

Verifică
 

Pentru mai multe detalii intră în cont