luni-vineri / 8:00-16:00
(+40) 745 626 331
Favorite Compară

Importator, distribuitor și magazin online produse Mukua în România

Îmbrăcăminte, tricouri simple cu mânecă lungă sau scurtă, tricouri polo, bluze, hanorace

Îmbrăcăminte Mukua în România

Mukua - un brand modern, creativ si nonconformist. Parte a grupului Velilla Group, își respectă statutul, poziționarea și angajamentul atît față de societate cât și pentru mediu.  

Ce produse vă oferă Mukua?  
- îmbrăcaminte unisex, pentru femei și pentru copii  
- tricouri simple, cu mânecă lungă sau scurtă 
- tricouri polo, cu mânecă lungă sau scurtă 
- hanorace, bluze softshell, polar și fleece

Ce va ofera Mukua în plus?  
- o gama largă de modele, culori și mărimi  
- stoc garantat și viteză in livrarea produselor comandate  
- un raport preț/calitate incredibil de competitiv  

Velilla Group respectă cele mai înalte standarde de mediu de pe piață, standardul internațional UNE-EN ISO 14001 fiind norma de referință pentru implementare a unui Sistem de Management care se angajează să protejeze în mod proactiv mediu împotriva unei eventuale deteriorări şi degradare.  

Standardul global pentru textile organice GOTS este un standard de eticheta de calitate recunoscut la nivel internațional, care asigură îngrijire și respect pentru mediul și lucrătorii implicați de-a lungul întregului lanț de producție și aprovizionare textilă. GOTS se concentrează nu numai pe cultivarea fibrelor organice, ci și pe îngrijirea și respectarea mediului inconjurator si reducerea posibilului impact negativ pe toata durata procesului tehnologic. Aceasta include, nu doar toți pașii de la cultivare până la livrarea articolelor, ci chiar și îmbunatățirea condițiilor de muncă a tuturor celor implicati in procesul de fabricație.  

Toate produsele din colecția MUKUA NATURA sunt durabile și respectă mediul înconjurător. S-au folosit doar materiale de maximă calitate, precum bumbac organic 100% și poliester 100% reciclat. O alegere durabilă astfel încât articolele să vă împărtășească valorile. Găsiți eticheta GOTS pe întreaga colecție MUKUA NATURA.  

Produsele sunt realizate din material de calitate superioară, bumbac 100% ringspun și pre-shrunk (pre-comprimat), ce nu-și modifică dimensiunile și culoarea la spălat. Majoritatea produselor sutn disponibile în gamă completă de mărimi, de la S la 5XL. Noul catalog este plin de modele UNISEX, FEMEIE și KIDS disponibile într-o paletă modernă și atractivă de culori. 

Grupul Safeo, importator și distribuitor de echipamente de lucru și protecție a muncii, asigură importul și distribuția produselor Mukua pe piața din România. Prin relația directă cu producătorul, în calitate de reprezentant Mukua, ne străduim permanent să asiguram un stoc tampon in depozitele noastre, pentru a livra produsele Mukua în cel mai scurt timp și la cele mai bune prețuri. Chiar și produsele care nu se află în depozitele noastre pot fi livrate către clienții finali în maxim 10 zile. Reduceri substanțiale pentru cantități mai mari. Pentru comenzi online puteti accesa pagina cu toate produsele Mukua

Comandați produsele Mukua! Scuza perfectă pentru vă da frâu liber imaginatiei!

Adaugă review

Intră în contul tău pentru a adăuga un review.

Intră în cont
Adaugă produse favorite

Intră în contul tău pentru a adăuga produse favorite.

Intră în cont
Vezi retururi

Intră în contul tău pentru a vedea cererile de retur.

Intră în cont
Vezi comenzi

Intră în contul tău pentru a vedea toate comenzile.

Intră în cont
Care este ultimul status al unei comenzi?

Introdu numărul comenzii:

Verifică
 

Pentru mai multe detalii intră în cont